ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Τον πανικό που επικράτησε στον σταθμό των ΚΤΕΛ του Κηφισού αποτυπώνει βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή των πυροβολισμών που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνει το αιματηρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο ΚΤΕΛ Κηφισού την Πέμπτη και αποτυπώνει τον πανικό που επικράτησε.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το ΕΡΤ News, από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, διακρίνεται η στιγμή που ένας άνδρας φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα μπαίνει σε ψητοπωλείο που βρίσκεται εντός του σταθμού των ΚΤΕΛ και ανοίγει πυρ ενάντια σε μία ομάδα τριών ατόμων που κάθονταν σε ένα τραπέζι και έτρωγαν.

Ο άνδρας πυροβόλησε με απίστευτη ψυχραιμία τέσσερις φορές. Στο βίντεο διακρίνεται ακόμα ένα άτομο από την παρέα που έπεσε θύμα των πυροβολισμών, να αρπάζει μία καρέκλα και να κινείται προς τον δράστη.

Ακόμα διακρίνονται οι σκηνές πανικού που ακολούθησαν τους πυροβολισμούς, καθώς φαίνεται μία πελάτισσα που έτρωγε μόνη της να τρέχει έντρομη προς την κουζίνα για να κρυφτεί.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης και τα θύματα ήταν αλλοδαποί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο χέρι και στα πλευρά ένας 28χρονος κουρδικής καταγωγής.

Σε σταθερή κατάσταση ο τραυματίας

Ο νεαρός προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί από αυτά που υπάρχουν στην πιάτσα του σταθμού, ωστόσο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ «Γ. Γεννηματάς», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργείο με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το σημείο τέσσερις κάλυκες, ενώ έγιναν τέσσερις προσαγωγές. Ωστόσο, και τα τέσσερα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν σχετίζονταν με την υπόθεση, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητάει τον δράστη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη κυρίως μέσα από τις μαρτυρίες των δύο φίλων του τραυματία.