«Το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι και σκοτώθηκε»!

Ο παππούς του αδικοχαμένου 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη αποκαλύπτει πως συνέβη απίστευτη τραγωδία με τη θανάσιμη πτώση του νεαρού

«Το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι και σκοτώθηκε»!

Ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 15χρονου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη, που έπεσε στον φωταγωγό του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Το παιδί είχε ανέβει στην ταράτσα, όπως αποκαλύπτει ο παππούς του, για να βγάλει σέλφι με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πάτησε σε ένα σπασμένο τζάμι από το γυάλινο κάλυμμα του φωταγού και έπεσε στο κενό.

Ο παππούς του αδικοχαμένου παιδιού στην μιλάει για το δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον εγγονό του.

«Ο θάνατος του εγγονού μου ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχουν καταρρακωθεί οι ψυχούλες μας. Είναι μία κατάσταση που δεν ελέγχεται πνευματικά. Μπορεί να είμαι ιερέας και να την ελέγχω αλλά ανθρωπίνως δεν είναι εύκολο. Να μην το ζήσει κανείς αυτό, είναι τόσο δύσκολο» μας λέει αρχικά ο παππούς του αδικοχαμένου παιδιού και συνεχίζει:

«Ήταν πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί. Χαμογελαστό παιδί. Ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του για να βγάλει μία σέλφι φωτογραφία, δεν ξέρω πώς, παραπάτησε και έπεσε στον φωταγωγό από τον 5ο όροφο. Είχε κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον πατέρα του να ανεβούν στον 5ο όροφο και φορώντας τη φανέλα της ομάδας του να βγάλει μια φωτογραφία και να την έχει.

Από τη χαρά για την ομάδα του. Όμως όλο αυτό εξελίχθηκε σε τραγωδία. Πήγε στην άκρη του φωταγωγού, είχε ένα τζάμι που, ίσως να ήταν και ραγισμένο, το ακούμπησε, έσπασε και έπεσε μέσα».