Καρναβάλι Πάτρας: Ηχείο έπεσε στο κεφάλι κοπέλας

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής παρέλασης στο Καρναβάλι της Πάτρας ένα ηχείο από τη μικροφωνική εγκατάσταση έπεσε στο κεφάλι μιας κοπέλας, που τραυματίστηκε. Συλλήψεις για ναρκωτικά από τις αστυνομικές αρχές

Καρναβάλι Πάτρας: Ηχείο έπεσε στο κεφάλι κοπέλας

Ατύχημα σημειώθηκε, στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της Νυχτερινής Ποδαράτης Παρέλασης, όταν ένα ηχείο από αυτά που μεταδίδουν μουσική για την παρέλαση, έπεσε στο κεφάλι κοπέλας και την τραυμάτισε.

Το περιστατικό έγινε στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη, ενώ στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών με την κοπέλα πάντως να μην αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα, αστυνομικοί πραγματοποιούν εκτεταμένους ελέγχους για παράνομες δραστηριότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, έχουν ήδη συλληφθεί αρκετά άτομα για κατοχή ναρκωτικών και αιχμηρών αντικειμένων.

Πρωταρχικός στόχος των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων είναι να διασφαλιστεί η ομαλή και χωρίς επεισόδια εξέλιξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Τα μέτρα αυτά αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση των αρχών για τη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας και τάξης κατά τη διάρκεια των μεγάλης κλίμακας εορτασμών που προσελκύουν επισκέπτες από όλη τη χώρα και όχι μόνο.