Ολοκληρώθηκε το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο - Κανονικά η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα, κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων. Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ολοκληρώθηκε το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο - Κανονικά η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου, μετά την ολοκλήρωση του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ άρθηκαν όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ήταν σε εφαρμογή λόγω της πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί κατά του νομοσχεδίου ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς σήμερα το πρωί το κέντρο της Αθήνας ήταν σχεδόν απροσπέλαστο καθώς πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στα Προπύλαια και συνέχεια πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, από φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικούς που αντιδρούν στο νόμο για την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Για αυτό άλλωστε η Τροχαία καθ’ όλη την διάρκεια του συλλαλητηρίου, έθετε σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα οχήματα σε διάφορους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Πηγή: cnn.gr