Ερμού: Οδηγήθηκε στη φυλακή ο 32χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος που μαχαίρωσε στην Ερμού την 22χρονη. 

Ερμού: Οδηγήθηκε στη φυλακή ο 32χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του 32χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε βάρος της 22χρονης στην Ερμού και είναι κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο στάδιο της προανακριτικής διαδικασίας ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ισχυριστεί πως τραυμάτισε με μαχαίρι την άτυχη κοπέλα επειδή θεώρησε πως είναι πράκτορας και τον ακολουθεί, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα αν προέβαλε τον ίδιο ισχυρισμό και ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέας, έδειξαν στον 32χρονο το δρόμο για τη φυλακή.

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού αναφέρει πως η κόρη του δέχτηκε χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και δύο – τρία πλευρά. Ο ίδιος αναρωτήθηκε πως επιτράπηκε στον Ιρακινό να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε βεβαρυμένο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά, η 22χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται και παρότι δεν είναι διασωληνωμένη, χρειάζεται παρακολούθηση λόγω του πολύωρου χειρουργείου που υποβλήθηκε «Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20.»

Ο πατέρας της 22χρονης ανέφερε ότι «Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της».

Πηγή: in.gr