Άργος: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Ο 34χρονος από το Άργος κρίθηκε προφυλακιστέος, λόγω του ξυλοδαρμού εις βάρος της συζύγου του. 

Άργος: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του με σίδερο στο Άργος και της πέταξε χλωρίνη.

Ο 34χρονος δράστης από το Άργος, προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη σύζυγό του χτυπώντας την με σίδερο την περιέλουσε με χλωρίνη. Στη συνέχεια την μετέφερε στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Η 32χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (1/3), οπότε και έλαβε εξιτήριο.

«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα», ήταν η πρώτη αντίδρασή του για τον ξυλοδαρμό στο Άργος.

Και συνέχισε λέγοντας «εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», πρόσθεσε ο φερόμενος ως δράστης.

Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Μετά την καταγγελία της, αστυνομικοί του Α.Τ. Τριπόλεως συνέλαβαν τον σύζυγό της. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και εξάντληση στο θύμα του, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Πηγή: news247.gr