«Μπαράζ» εμπρησμών σε Ι.Χ. στην πλατεία Βικτωρίας (vid)

Καμμένα τρία οχήματα, συνελήφθη ένας 30χρονος αφγανικής καταγωγής

«Μπαράζ» εμπρησμών σε Ι.Χ. στην πλατεία Βικτωρίας (vid)

Κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας αντίκρισαν σήμερα τα αυτοκίνητά τους καμένα, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου (02/03) έγιναν εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα στην Οδό Φυλής και στην οδό Αγίου Παύλου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στην οδό Μιχαήλ Βόδα σημειώθηκε απόπειρα εμπρησμού ενός ακόμη Ι.Χ. και στο σημείο εντοπίστηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό με ένα μαντίλι.

«Συναγερμός» σήμανε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για φωτιά στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία χάθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς. Στην οδό Φερών έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες, που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς εμποδίζοντας την επέκτασή της σε παρακείμενα οχήματα.

Για τις εμπρηστικές επιθέσεις συνελήφθη ένας 30χρονος άνδρας αφγανικής καταγωγής.

Το χρονικό των εμπρησμών

Ο συνολικός αριθμός των αυτοκινήτων που πυρπολήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ανέρχεται σε τρία.

Οι τρεις νέοι εμπρησμοί σταθμευμένων αυτοκινήτων στις οδούς Μιχαήλ Βόδα και Φυλής και στον Άγιο Παύλο κοντά στο κέντρο της Αθήνας καταγράφηκαν σήμερα τα ξημερώματα, μετά το «μπαράζ» εμπρησμών τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, καθώς και κοντά στην οδό Ιουλιανού, κατά τη διάρκεια του πρωινού της περασμένης Πέμπτης (29/02).