Τέμπη – Συγκινεί η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου: «Δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον»

Ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι, ο 21χρονος Γεράσιμος εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή. 

Τέμπη – Συγκινεί η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου: «Δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον»

Ένας χρόνος έχει περάσει από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών από το οποίο 57 ανθρώπινες ψυχές έχασαν τη ζωή τους. Ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι, ο 21χρονος Γεράσιμος εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή.

Ο νεαρός Γεράσιμος, βρίσκεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Βοστώνη και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον. Η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου συγκίνησε με τα λόγια για τον εγγονό της.

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, κάνουν χειρουργεία συνέχεια. Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά.

Τώρα είναι στη Βοστώνη. Τι να σκέφτομαι; Προσευχή κάνουμε όλοι μας. Προσευχή στο Θεό να γίνει καλά. Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερέψει στο ελάχιστο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι που δέχτηκε τα μοσχεύματα. Δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον» ανέφερε η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου.

Πηγή: tlife.gr