Βασιλικός εμπειρογνώμονας: «Ο Βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με πολύ επιθετικό καρκίνο»

Προετοιμάζει τη διαδοχή του ο Βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Τομ Κουίν.

Βασιλικός εμπειρογνώμονας: «Ο Βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με πολύ επιθετικό καρκίνο»

Αποκάλυψη από τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Τομ Κουίν σχετικά με την κατάσταση του Βασιλιά Καρόλου. Όπως αναφέρει ο Κουίν, ο Βασιλιάς δίνει μάχη με πολύ επιθετικό καρκίνο και ήδη λέγεται ότι προετοιμάζει τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ για διάδοχό του.

Μάλιστα, φημολογείται ότι όλη αυτή η κατάσταση κρατείται μυστική από τον δευτερότοκο γιο του Βασιλιά, Πρίγκιπα Χάρι.

«Ο Κάρολος γνωρίζει ότι ως μελλοντικός βασιλιάς ο Ουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της όγδοης δεκαετίας του πριν χρειαστεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός διαδοχής, αλλά στην πραγματικότητα έχει αρχίσει τώρα και δείχνει ίσως ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε», είπε αρχικά ο Τομ Κουίν στη «Mirror» και πρόσθεσε:

«Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης».