Καλύβια: Παρέμβαση εισαγγελέα για πατέρα μαθητή που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς

Πατέρας μαθητή στα Καλύβια Αττικής επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς.

Καλύβια: Παρέμβαση εισαγγελέα για πατέρα μαθητή που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς

H Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα Δευτέρα 5/2 παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την οποία ζητά να διερευνηθεί συμβάν σε σχολείο των Καλυβίων, όπου πατέρας μαθητή εισέβαλε μέσα σε τάξη και επιτέθηκε στους εκπαιδευτικούς και στη Διευθύντρια, που επέβαλαν παιδαγωγικά μέτρα στον γιο του.

Ο μαθητής είχε εξυβρίσει καθηγήτρια του σχολείου.

Το περιστατικό έγινε εν ώρα μαθήματος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών. Όπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, ο άνδρας εισέβαλε στο χώρο σχολείου, όρμησε στη σχολική αίθουσα, απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια, έκλεισε την πόρτα πάνω της χτυπώντας την στον ώμο.

Κατόπιν κατευθύνθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης όπου και επιχείρησε να υποκαταστήσει τη διευθύντρια. Έδινε και αφαιρούσε το λόγο από μαθητές οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, πρόσβαλέ και εξύβρισε συναδέλφους που βρέθηκαν στο γραφείο.

«Όλα τα παραπάνω περιττό να πούμε ότι συνέβαιναν σε κατάσταση ανεξέλεγκτη η οποία έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών πρωτίστως και του εκπαιδευτικού προσωπικού», τονίζει η ανακοίνωση της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

Πηγή: cnn.gr