Περιστέρι: Φωτιά σε διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο ένας 65χρονος με εγκαύματα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ένας 65χρονος στο νοσοκομείο με εγκαύματα. 

Περιστέρι: Φωτιά σε διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο ένας 65χρονος με εγκαύματα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όλα ξεκίνησαν όταν οι πυροσβέστες έλαβαν κλήση ότι ξέσπασε φωτιά σε ένα όχημα στην οδό Αμφιάλης στο Περιστέρι, όμως όταν έφτασαν στο σημείο, είδαν το διαμέρισμα να έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Συγκεκριμένα, στην πυρκαγιά αυτή επιχείρησαν τρία οχήματα με εννέα Πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν και έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, πριν προλάβει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σημειώνεται ότι ένας 65χρονος ένοικος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από τις φλόγες υπήρξαν υλικές ζημιές, τόσο στο ισόγειο διαμέρισμα, όσο και σε ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία.

Οι μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίες δίνει μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση. Μάλιστα, ένας εξ αυτών ανέφερε πως αρχικά ακούστηκαν εκρήξεις με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ένα όχημα και στην συνέχεια οι φλόγες να επεκταθούν στο διαμέρισμα. «Ακούμε ένα δυνατό μπαμ και λέμε ότι κάτι έχει πάει πάρα πολύ στραβά. Κατεβαίνοντας κάτω, είδαμε φωτιά στο ισόγειο», είπε χαρακτηριστικά.

Μέσα βρέθηκαν τρεις φιάλες υγραερίου, καθώς και 10 με 15 γκαζάκια, σύμφωνα με τον ένοικο και πρόσθεσε πως ο 65χρονος «είχε κάποια θεματάκια τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν μας τα έλεγε. Οι φιάλες ήταν ανοιχτές», πρόσθεσε.

Πηγή: in.gr