Greek Mafia: Συνελήφθη εκτελεστής της – Ήταν συνεργάτης του Ριζάι

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ένας 48χρονος, ο οποίος το 2021 είχε συλληφθεί στην Λαμία μαζί με τον Ριζάι κι ένα γνωστό μέλος της “Greek Mafia” για μια εκτέλεση σε μπαρ της Γλυφάδας το 2017.

Greek Mafia: Συνελήφθη εκτελεστής της – Ήταν συνεργάτης του Ριζάι

Ένας 48χρονος Αλβανός γνωστός στη νύχτα ως «Τάκης», παλιός γνώριμος των Αρχών και εκτελεστής της “Greek Mafia” που διατηρούσε άριστες σχέσεις με «Νονό» των Νοτίων Προαστίων και τον Αλκέρ Ριζάι, εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες, από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και συνελήφθη στο αεροδρόμιο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης, για βόμβα που είχε τοποθετήσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2014 στο αυτοκίνητο ενός Αλβανού μπράβου που εξερράγη εν κινήσει στην Αττική Οδό και σκοτώθηκε το θύμα, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η κοπέλα του, που την μετέφερε στο αεροδρόμιο.

Ο ίδιος είχε συλληφθεί όμως και τον Ιανουάριο του 2021 στην Λαμία, όταν μαζί με γνωστό «Νονό» των Νοτίων Προαστίων είχαν πάει να παραλάβουν τον Αλκέρ Ριζάι που είχε άδεια από τις φυλακές, καθώς κατά τον έλεγχό τους διαπιστώθηκε τότε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του και για την μαφιόζικη εκτέλεση σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας τον Οκτώβριο του 2017. Τότε προφυλακίστηκε αλλά λίγο καιρό μετά βγήκε από την φυλακή με περιοριστικούς όρους.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.