Κακοκαιρί Avgi: Κλειστά σχολεία και τηλεκπαίδευση για Τετάρτη 31/1

Οι περιοχές όπου τα σχολεία θα λειτουργήσουν και αύριο (31/1) με τηλεκπαίδευση λόγω της κακοκαιρίας.

Κακοκαιρί Avgi: Κλειστά σχολεία και τηλεκπαίδευση για Τετάρτη 31/1

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 31/1, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Βίλια, Ερυθρές, Δερβενοχώρια και Τανάγρα περιοχές που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της η κακοκαιρία Avgi με έντονες χιονοπτώσεις, όπως και στη Δίρφυ, το Μαντούδι και την Αιδηψό Ευβοίας,Φαιστό και Βιάννου Κρήτης και Καλάβρυτα Αχαίας.

Αναλυτικά οι έως τώρα ανακοινώσεις των Δήμων που καρτούν και αύριο, Τετάρτη κλειστά τα σχολεία:

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων (Εύβοια)

Με Απόφαση του Δημάρχου Γεώργιου Ψαθά θα έχουμε διακοπή μαθημάτων στα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια και κλείσιμο Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο Τετάρτη 31.1.2024

Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας (Εύβοια)

Με απόφαση του Δημάρχου Γεώργιου Τσαπουρνιώτη, θα παραμείνουν κλειστές και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 οι σχολικές μονάδες που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, Εύβοιας, εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες).

Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού (Εύβοια)

Με απόφαση του Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού Ιωάννη Κοντζιά κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά Σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, για την ασφάλεια μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

Κοινότητα Βιλίων (Βοιωτία)

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βιλίων Κωνσταντίνο Μακρυνόρη, τα σχολεία σε Ερυθρές και Βίλια, λόγω της χιονόστρωσης και των έντονων καιρικών φαινόμενων που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες, θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 31.01.2024

Δημοτικές Ενότητες Δερβενοχωρίων και Τανάγρας (Βοιωτία)

Λόγω της επικείμενης παγωνιάς και των εντόνων καιρικών φαινομένων που συνεχίζουν σε ορισμένες περιοχές του Δήμου, για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, αύριο Τετάρτη 31/01/2024 οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας θα λειτουργήσουν ως εξής:

-Δημοτική Ενότητα Τανάγρας: Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια ) θα παραμείνουν κλειστές.

-Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων: Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες ( Σχηματαρίου , Οινοφύτων και Δηλεσίου) όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Δημοτικές Ενότητες Καλαβρύτων και Αροανίας (Αχαΐα)

Με Απόφαση του Δημάρχου Καλαβρύτων Αθανάσιου Παπαδόπουλου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων καθώς και του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου Ψωφίδας, του Γυμνασίου Δάφνης και του Λυκείου Δάφνης για την Τετάρτη (31-01-24), ως μέτρο πρόληψης και προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών.

Δήμος Φαιστού (Κρήτη)

Και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες:

- Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού.

- Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων.

- Δημοτικό Σχολείο Καμαρών. Γυμνάσιου Ζαρού.

- Δήμος Βιάννου (Κρήτη)

Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 οι σχολικές Μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: cnn.gr