Θεσσαλονίκη: Στην αστυνομία παρουσιάστηκε ο δικηγόρος του τράπερ για τον ξυλοδαρμό του νεαρού

Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου εμφανίστηκε ο δικηγόρος του τράπερ μέσω του οποίου δηλώθηκε η παρουσία του και δήλωσε πως βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, αν και έχει παρέλθει το αυτόφωρο

Θεσσαλονίκη: Στην αστυνομία παρουσιάστηκε ο δικηγόρος του τράπερ για τον ξυλοδαρμό του νεαρού

Στην διάθεση των Αρχών δήλωσε πως βρίσκεται μέσω του δικηγόρου του που παρουσιάστηκε το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ο 25χρονος τράπερ που κατηγορείται πως μαζί με συνεργό του ξυλοκόπησαν άγρια έναν 23χρονο τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από μπαρ στην συμβολή των οδών Συγγρού και Εγνατίας, στην Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος εμφανίστηκε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα για να ενημερωθεί για την δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του πελάτη του.

Καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, δεν μπορούσε να κινηθεί κάποια διαδικασία σε βάρος του 25χρονου και έτσι θα κληθεί σε δεύτερο χρόνο από τις Αρχές για να δώσει κατάθεση.

Το θύμα ενώ βρισκόταν στο σημείο με δύο φίλους του φέρεται να δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τον τράπερ που τον χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο και ο συνεργός του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα, με αποτέλεσμα να πέσει το θύμα και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο και το θύμα μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του.

Εξαιτίας της επιβάρυνσης της υγείας του όμως το απόγευμα, κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι καθώς έφερε εκτεταμένο αιμάτωμα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.