Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση φοιτητής έπειτα από επίθεση γνωστού ράπερ

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας 22χρονος φοιτητής, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από γνωστό ράπερ που αναζητείται από την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση φοιτητής έπειτα από επίθεση γνωστού ράπερ

Ο νεαρός φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και χρειάστηκε εξάωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί αιμάτωμα.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του γνωστού ράπερ, προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό φέρεται ότι συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην οδό Συγγρού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος που ήταν μαζί με την παρέα του αναγνώρισε τον ράπερ και αμέσως δέχτηκε επίθεση από αυτόν. Ο ράπερ φέρεται να τον χτύπησε με το κεφάλι στο κεφάλι του και ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με συνέπεια να βρεθεί στο έδαφος.

Όπως έγινε γνωστός ο 22χρονος αφού επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί βρέθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Πηγή: cnn.gr