Πατήσια: Στον ανακριτή ο 56χρονος - Αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο 56χρονος που κατηγορείται πως βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Πατήσια: Στον ανακριτή ο 56χρονος - Αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/1) ο 56χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του στα Πατήσια.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του άντρα έγινε κατόπιν καταγγελίας της μητέρας του παιδιού. Η γυναίκα μάλιστα κατέθεσε σήμερα λίγο πριν την απολογία του κατηγορούμενου.

Ο 56χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Η ανήλικη κατέθεσε πως ο 56χρονος από την ηλικία των 8 ετών μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022 ασελγούσε σε βάρος της και το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και τη σύλληψή του, τη βίαζε συστηματικά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς επιμένει να αρνείται πως βίαζε την 16χρονη. Ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκε μαζί της μετά τα 15 έτη και έχοντας τη συγκατάθεσή της.

Αποδέχεται, ωστόσο, την κατηγορία της πορνογραφίας μετά και τον εντοπισμό σχετικών στοιχείων στο κινητό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο».

Πηγή: in.gr