Βόλος: Στη φυλακή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 33χρονου κουνιάδου του στον Βόλο.

Βόλος: Στη φυλακή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Την προσωρινή κράτηση του 50χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 33χρονου κουνιάδου του στον Βόλο, αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου.

Μέχρι σήμερα, ο 50χρονος παρέμενε σε κατ΄οίκον περιορισμό εξαιτίας της διαφωνίας Εισαγγελέα και Ανακριτή. Μετά τη σημερινή απόφαση ο 50χρονος παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το βράδυ της Τρίτης (09/01), όταν ο 50χρονος που μένει στην Αργαλαστή ειδοποίησε τον κουνιάδο του, το 33χρονο θύμα, να μεταβεί κοντά στην ΑΓΕΤ να τον βοηθήσει, γιατί δήθεν είχε μείνει το όχημά του από μηχανική βλάβη.

Το θύμα, μη έχοντας την παραμικρή υποψία, πήγε και εκεί ο 50χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια φέρεται να έσπασε το όπλο.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με το magnesianews.gr, οδηγήθηκε στην απόφασή του όταν ενημερώθηκε από τη 18χρονη σήμερα κόρη του από τον πρώτο του γάμο ότι ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, και μάλιστα την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει βιντεοληπτικό υλικό.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σημείο και στην άκρη του δρόμου κοντά στην ΑΓΕΤ βρήκαν νεκρό τον 33χρονο με τραύματα στο πρόσωπο και διαμπερές τραύμα στο στήθος, ενώ κοντά του βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια η κυνηγητική καραμπίνα.

Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από το πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ με τη δεύτερη σύζυγο-αδερφή του θύματος έχουν ένα παιδί.