Λονδίνο: Νεογέννητο βρέθηκε σε σακούλα στον δρόμο στους -6 βαθμούς Κελσίου

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πετσέτα μέσα σε μια τσάντα για ψώνια στο ανατολικό Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Λονδίνο: Νεογέννητο βρέθηκε σε σακούλα στον δρόμο στους -6 βαθμούς Κελσίου

Το μωρό βρήκε στο Νewham, στη συμβολή των οδών Greenway και High Street South, ένας κάτοικος που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στην περιοχή και κράτησε ζεστό το μωρό μέχρι να φτάσουν οι τραυματιοφορείς.

Η Met Police δήλωσε ότι το μωράκι είναι καλά στην υγεία του και ασφαλές στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το BBC.

Απευθύνει έκκληση στη μητέρα του μωρού να επικοινωνήσει και αναφέρει στην ανακοίνωσή της: “σας παρακαλώ να ξέρετε ότι η κόρη σας είναι καλά, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που ζείτε, παρακαλείστε να αναζητήσετε βοήθεια καλώντας το 999”.

Ο επιθεωρητής Simon Crick δήλωσε ότι η ενέργεια του περιπατητή να κρατήσει το κοριτσάκι ζεστό “συνέβαλε στη διάσωση της ζωής του μωρού”.

Εν τω μεταξύ, οι θερμοκρασίες στην πόλη του Λονδίνου είναι ιδιαίτερα χαμηλές αυτές τις ημέρες και φτάνουν τους -6 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στη συνέχεια ο επιθεωρητής αναφέρθηκε στη μητέρα λέγοντας: “Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για την ευημερία της, καθώς θα έχει περάσει μια τραυματική δοκιμασία και θα χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα μετά τη γέννα”.

“Εκπαιδευμένοι γιατροί και εξειδικευμένοι αξιωματικοί είναι έτοιμοι να την υποστηρίξουν και την προτρέπουμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή να προσέλθει με τα πόδια στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή αστυνομικό τμήμα” προσθέτει.

Η αστυνομία ζητά επίσης από οποιονδήποτε πιστεύει ότι γνωρίζει τη μητέρα να επικοινωνήσει μαζί της.

πηγή: News247