Μεσολόγγι: Δεν «σπάει» ο κρεοπώλης – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Παρά την ολονύχτια ανάκρισή του ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι, δεν ομολόγησε. Θα παραμείνει, όμως, υπό κράτηση. Οι εκτιμήσεις των Αρχών.

Μεσολόγγι: Δεν «σπάει» ο κρεοπώλης – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Κορυφώνεται το θρίλερ της υπόθεσης εξαφάνισης και ανθρωποκτονίας, όπως όλα δείχνουν, του 31χρονου στο Μεσολόγγι, με τις ελπίδες για τον εντοπισμό του σταδιακά να “σβήνουν”, ενώ όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως συνηγορούν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης, ο 50χρονος κρεοπώλης, προσήχθη εκ νέου το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, για να καταθέσει και να εξεταστεί, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία από την ανάλυση των στιγμάτων και των συνομιλιών της κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τα οποία, τη μοιραία ημέρα εντοπίζεται και το στίγμα του φίλου του στην περιοχή που έχουν «κλειδώσει» οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Παρά την ολονύχτια ανάκρισή του, ο 50χρονος δεν ομολόγησε. Θα παραμείνει ωστόσο υπό κράτηση, θα σχηματισθεί δικογραφία που θα αποσταλεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές.

Φίλοι και συγγενείς του 31χρονου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου, φωνάζοντας «πού είναι ο Μπάμπης;» και ζητώντας από τον 50χρονο να μιλήσει.

Μεσολόγγι: Προσαγωγή και του φίλου του κρεοπώλη

Όταν αναχωρήσει για τον εισαγγελέα, αναμένεται να προσαχθεί και ο φίλος του, για να ανακριθεί και εκείνος για την πολύκροτη υπόθεση αφού, όπως προαναφέρθηκε, τα στοιχεία τον τοποθετούν στο σημείο την μοιραία ημέρα εξαφάνισης του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα 24ωρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είχαν καλέσει το συγκεκριμένο άτομο και κράτησαν το κινητό του, το οποίο μεταφέρθηκε για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Στη διαδικασία των ανακρίσεων και σε συνδυασμό με τα νέα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές συμμετέχουν πλέον και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν μεταβεί στην περιοχή για συνδρομή των συναδέλφων τους.

Ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στους λόγους που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στις Αρχές στο Μεσολόγγι, επαναλαμβάνοντας πως δεν γνωρίζει τι έχει γίνει με τον 31χρονο.

“Παρέδωσα το κινητό ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις” δήλωσε ο 36χρονος.

πηγή: news247.gr