Συμπλοκή αλλοδαπών στο Ηράκλειο - Ένας τραυματίας και τρεις συλλήψεις

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας.

Συμπλοκή αλλοδαπών στο Ηράκλειο - Ένας τραυματίας και τρεις συλλήψεις

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στο Ηράκλειο, μετά από μεταξύ τους άγρια συμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ένας.

Πρόκειται για δύο Παλαιστίνιους ηλικίας 40 και 27 ετών και έναν Αιγύπτιο 29 ετών, οι οποίοι είχαν προσωπικές διαφορές από το παρελθόν. Χθες βρέθηκαν στο σπίτι φίλου του 29χρονου Αιγύπτιου, στην περιοχή των Καμινίων, όπου, παρουσία πέντε άλλων ατόμων, τα «αίματα άναψαν» και ο καβγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις συμπλοκής.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, οι τρεις αλλοδαποί βγήκαν στο δρόμο, αλληλοχτυπήθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές, ένας εξ’ αυτών φέρεται από τις καταθέσεις να έβγαλε μαχαίρι – το οποίο δεν έχει βρεθεί προς το παρόν – και ένας άλλος αλυσίδα.

Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε ελαφρά ο 29χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος φέρει εκδορές από αιχμηρό αντικείμενο και κακώσεις από αλυσίδα. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, χωρίς να κριθεί αναγκαία η νοσηλεία του. Δράστες και θύματα, ταυτοχρόνως, αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν να βρεθούν με χειροπέδες.

Πηγή: ertnews.gr