Ποιος ο ρόλος της 25χρονης «Έλενας» στο κύκλωμα μαστροπείας (vid)

Τι αποκαλύπτει 18χρονο θύμα για τα ροζ ραντεβού

Ποιος ο ρόλος της 25χρονης «Έλενας» στο κύκλωμα μαστροπείας (vid)

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες μαθήτριες. Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα είχε μια 30χρονη με το όνομα «Λορέλα» η οποία από τις αρχές του 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη και τη βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες», ώστε να εκδίδεται παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές.

Εξωθούσαν ανήλικα κορίτσια στην πορνεία, τα φωτογράφιζαν και αναρτούσαν ακατάλληλες φωτογραφίες στο διαδίκτυο, έκλειναν ακόμη και αλλεπάλληλα ραντεβού για λογαριασμό τους μέσα στην ίδια ημέρα, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Η νέα υπόθεση μαστροπείας, με θύματα ένα 15χρονο κορίτσι και μία 18χρονη, σήμερα, κοπέλα, σοκάρει. Οι δύο κοπέλες γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια με την «Λορέλα», τη γυναίκα που έχει συλληφθεί για την εκπόρνευσή τους.

Η ίδια είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και μάλιστα, η 18χρονη, μιλώντας στο MEGA, δεν της επιρρίπτει καμία ευθύνη.

«Τη γνώρισα στις βλεφαρίδες όταν ήμουν 15 χρόνων, κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Ήταν σαν αδελφή μου, όχι να με μπλέξει και τέτοια. Εγώ το έκανα αυτό, αλλά η κοπέλα δεν εμπλέκεται κάπου. Μου έλεγε “έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια”. Μια άλλη κοπέλα φταίει, αυτή η Έλενα που είναι 25 χρόνων κι εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια. Αυτή μ’ έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της σε συναντήσεις».

Ο ρόλος της 25χρονης στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό

Το 18χρονο θύμα, μιλώντας στο MEGA, έβαλε στο κάδρο των ερευνών ακόμα μία γυναίκα, την 25χρονη Έλενα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η 25χρονη ήταν αυτή η οποία έκλεινε τα ραντεβού στις κοπέλες με εύπορους άνδρες ενώ μάλιστα, πήγαινε μαζί τους στα ραντεβού.

Ο μεσήλικας από τα Βόρεια Προάστια και οι 20 συνευρέσεις με ανήλικη

Από την δικογραφία προκύπτει η «εμμονή» κάποιων ανθρώπων να συνευρίσκονται με ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, ένας 64χρονος από το Ψυχικό φαίνεται να είχε πάνω από 20 συνευρέσεις με ανήλικη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα Εξάρχεια, ενώ μάλιστα πλήρωνε ακόμα και 200 ευρώ.

Εντύπωση προκαλεί ακόμα ένα ραντεβού μίας ανήλικης, η οποία συνευρισκόταν με δύο άνδρες. Ο ένας πλήρωνε 150 ευρώ τη φορά και ο άλλος πλήρωνε έναντι τατουάζ.

Η ανήλικη συνευρέθηκε με αυτούς τους δύο άνδρες τουλάχιστον 10 φορές.

Οι ρόλοι του κυκλώματος

Η 30χρονη ήταν αυτή που έβρισκε ανήλικα κορίτσια και τους έκλεινε ραντεβού με πελάτες. Παρουσιαζόταν ως αισθητικός ενώ και η ίδια ήταν μητέρα ενός ανήλικου αγοριού.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν αυτός που φωτογράφιζε τα κορίτσια, αναρτούσε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο, έβρισκε και έκλεινε ραντεβού με ευκατάστατους άνδρες και δραστηριοποιούταν κυρίως στα Βόρεια Προάστια.

Έγιναν τρεις συλλήψεις, κατηγορούνται ακόμη έξι άτομα

Μέσω αυτού κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, έναντι αμοιβής έως 200 ευρώ.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη κι ένας 55χρονος, που σύμφωνα με τις Αρχές, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2023 συνευρέθηκε ερωτικά, τόσο στο σπίτι του όσο και σε ξενοδοχείο με δύο ανήλικες κοπέλες έναντι 100€.

«Προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, αλλά και στα μέσα Ιουλίου, είδα τον ίδιο άντρα μαζί με τις ίδιες κοπέλες», είπε υπάλληλος του ξενοδοχείου.

«Υπάρχουν άλλοι έξι κατηγορούμενοι πλην των 3 που έχουν συλληφθεί, στη συγκεκριμένη δικογραφία, αλλά η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα θύματα αλλά κι άλλοι δράστες», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η μάνα που «ξετύλιξε» το κουβάρι

Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, ανακάλυψε πως η ίδια της η κόρη είχε πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπείας και το κατήγγειλε τον Αύγουστο στην Αστυνομία.

«Η μάνα της αφού έμαθε για την κόρη τι κάνει και τι γίνεται κι ερχότανε εδώ πέρα και καθότανε και κοιμότανε στην αδελφή μου, την φιλοξενούσε η αδελφή μου, νόμιζε ότι όλα τα κάνει η αδελφή μου», είπε ο αδελφός της 30χρονης.

Όπως λένε οι γείτονες της 30χρονης κοπέλας, αρκετές φορές το καλοκαίρι βλέπανε πανάκριβα αυτοκίνητα να φτάνουν έξω από την πολυκατοικία της και να αφήνουν ανήλικα κορίτσια.

«Άκουγα φασαρίες, μικρά παιδάκια, ένα αυτοκίνητο μαύρο γύρω στις 6.30 γύρναγε με μουσική τέρμα. Βγαίνανε στα μπαλκόνια, φώναζε κάποιος στο δεύτερο εδώ. Έχουν κάνει και μηνύσεις».

Στο σπίτι του 34χρονου και του 55χρονου, εντοπίστηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Πηγή: in.gr