Ημαθία: Με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή η 37χρονη - Μήνυση από τον πατέρα του βρέφους

Με σκυμμένο το κεφάλι, αμίλητη και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε, για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το έξι  μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Ημαθία: Με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή η 37χρονη - Μήνυση από τον πατέρα του βρέφους

Έξω από το μέγαρο, όπως αναφέρει το thesstoday.gr ήταν συγκεντρωμένα άτομα και συγγενείς του πατέρα που φώναζαν «Ντροπή σου».

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η γυναίκα κρατείται στην Αστυνομική διεύθυνση Βέροιας, ενώ είχε μεταφερθεί, έπειτα από δική της επιθυμία στο νοσοκομείο της περιοχής για να της χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.

«Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί μου», έχει δηλώσει η 37χρονη, ενώ σύμφωνα με το συνήγορό της, δεν έχει αντιληφθεί την πράξη της.

Mήνυση από τον πατέρα του βρέφους

Μήνυση σε βάρος κατά πολλών προσώπων κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του, Στέλιου Σούρλα, ο πατέρας του έξι μηνών βρέφους, που βρήκε το θάνατο από την ίδια του τη μάνα στην Ημαθία.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση, όπως γράφει το thesstoday.gr στρέφεται εναντίον της 37χρονης, των γονέων της αλλά και άλλων συγγενών.

Ο συνήγορος κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς όπως υποστηρίζει ο πατέρας, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για τη διαταραγμένη ψυχική κατάσταση της, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου. Επιπλέον βρέθηκαν πολλαπλές θλαστικές κακώσεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στην ατομική κοιλότητα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας - νεκροτομής που διενεργήθηκε νωρίτερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ο θάνατος προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα. Κατά πληροφορίες, εκτός από τα χέρια η κατηγορούμενη φαίνεται ότι χτυπούσε το βρέφος ακόμα και με το μπιμπερό στο στόμα.

Πηγή: cnn.gr