Βέροια: Τι έδειξε η νεκροψία του βρέφους

Κακώσεις κεφαλής και κάταγμα κρανίου έδειξε, μεταξύ άλλων, η νεκροψία νεκροτομή του 6 μηνών βρέφους.

Βέροια: Τι έδειξε η νεκροψία του βρέφους

Από κάταγμα του κρανίου επήλθε ο θάνατος του 6 μηνών βρέφους, που κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) στο Νοσοκομείο Βέροιας, μετά τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του από την 37χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με τη νεκροψίανεκροτομή βρέθηκαν κακώσεις κεφαλής, κάταγμα κρανίου, καθώς και εκχυμώσεις και εκδρορές προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Το βρέφος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε φυσιολογική ανάπτυξη.

Η 37χρονη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ κρατείται στη Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι και η 37χρονη μητέρα φέρεται να χτύπησε το 6 μηνών αγοράκι της με τα χέρια της μέχρι θανάτου, μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της, τις κόρες της, 6 και 7 χρόνων αντίστοιχα.

Τα παιδιά κάλεσαν σε βοήθεια βγαίνοντας έξω από την οικία τους, όπου ακριβώς απέναντι διαμένει η αδελφή της δράστιδας μαζί με τον πατέρα της.

Άμεσα έτρεξαν στο σημείο η θεία και ο παππούς των παιδιών όπου αντίκρισαν το βρέφος σε αιμόφυρτη κατάσταση και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Βέροιας όπου δυστυχώς λίγο μετά το βρέφος κατέληξε.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο προχώρησαν στην σύλληψη της 37χρονης, η οποία εξετάζεται, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού θα προκύψουν από την νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει.