Θεσσαλονίκη: Σε αγροτική περιοχή βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου (vid)

Το πτώμα της 41χρονης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής. Βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της.

Θεσσαλονίκη: Σε αγροτική περιοχή βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου (vid)

Mε τον πιο τραγικό τρόπο εξιχνιάστηκε η εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, όπως υπέδειξε φίλος του συντρόφου της ο οποίος είναι ο κύριος ύποπτος. Η σορός της εντοπίστηκε μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ένας φίλος του συντρόφου της ήταν αυτός ο οποίος ομολόγησε στην Ασφάλεια, όπου προσήχθη νωρίτερα, ότι μαζί με τον σύντροφο της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μετέφεραν τη σορό της 41χρονης σε αγροτική περιοχή, αφού προηγουμένως την τοποθέτησαν σε ένα μπαούλο από το σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο σύντροφός της γυναίκας ήδη εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται τι θα πει κατά την εξέταση του από τους αστυνομικούς, καθώς μέχρι πριν από λίγες ώρες αρνούνταν ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση και είναι σημαντικό ότι αυτός ήταν που έλεγε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου ενώ οι συγγενείς της την είχαν χάσει από την προηγουμένη, από την Πρωτοχρονιά.

Άλλωστε, τα αντιφατικά μηνύματα που βρέθηκε ότι στάλθηκαν από το κινητό της γυναίκας φαίνεται ότι δεν τα έστειλε εκείνη. Ήταν αυτά που κίνησαν υποψίες και στις διωκτικές αρχές, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία που οδήγησαν στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος δολοφόνησε την 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Πηγή: ertnews.gr