Επεισόδια στον Ρέντη: Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο γήπεδο «Καραϊσκάκη»

Έρευνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη που επικεντρώνεται σε αποθήκη του γηπέδου που παλιότερα χρησιμοποιείτο και ως σύνδεσμος φιλάθλων, με σκοπό να εντοπιστούν στοιχεία για την υπόθεση του Ρέντη.

Επεισόδια στον Ρέντη: Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο γήπεδο «Καραϊσκάκη»

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (8/1) με εισαγγελική παραγγελία έρευνα, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Καραϊσκάκη», για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων του Ρέντη και της οπαδικής βίας.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες της Αθλητικής Βίας, των Εγκληματολογικών Ερευνών, ΟΠΚΕ, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. κλπ.

Η έρευνα επικεντρώνεται σε αποθήκη του γηπέδου που παλιότερα χρησιμοποιείτο και ως σύνδεσμος φιλάθλων, με σκοπό να εντοπιστούν τυχόν στοιχεία για την υπόθεση του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ληφθούν γενετικά υλικά και αποτυπώματα από τον χώρο για διασταύρωση με προηγούμενα ευρήματα.

Η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο δεν θεωρείται τυχαία, είναι εντελώς στοχευμένη και έχει να κάνει με ευρήματα της υπόθεσης από την έως τώρα έρευνα των Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση εκκρεμούν ακόμη πολλά αποτελέσματα από την Εγκληματολογικά Εργαστήρια, εκθέσεις από άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και καταθέσεις.

Ήδη η έρευνα έχει κλειδώσει σε έναν συμπαγή πυρήνα περίπου 20 εμπλεκομένων προσώπων, εκ των οποίων 3-4 με ρόλο καθοδηγητή και 5-6 από τις προσαγωγές που ακολούθησαν της μοιραίας νύχτας, περίπου ακόμη 20 άτομα για τα οποία υπάρχουν ευρήματα που χρήζουν όμως επαναληπτικής ανάλυσης και η γραμμή ηγεσίας που θα αποδείξει την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: news247.gr