Ένταση στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης: Η κατηγορούμενη μητέρα του κοριτσιού όρμησε στον Μίχο

Ένταση και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν στη δικαστική αίθουσα όπου πρόκειται να αρχίσει η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ένταση στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης: Η κατηγορούμενη μητέρα του κοριτσιού όρμησε στον Μίχο

Μόλις η 39χρονη μητέρα της ανήλικης αντίκρισε τον 55χρονο ιδιοκτήτη mini market ξέσπασε σε φωνές, ύβρεις και κατάρες και επιχείρησε να τον λιντσάρει. Οι αστυνομικοί την έβγαλαν έξω από την αίθουσα, προσπαθώντας να την ηρεμήσουν.

Ύβρεις και συνθήματα κατά του Ηλία Μίχου, αλλά και σε βάρος των υπολοίπων κατηγορουμένων εξαπέλυσαν δεκάδες άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Συνολικά 26 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο επιχειρώντας να αντικρούσουν το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν.

Βασικοί κατηγορούμενοι είναι η μητέρα της ανήλικης και ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, θεωρείται ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης. Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης, παιδική πορνογραφία και οπλοκατοχή.

Για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης. Οι υπόλοιποι 24 κατηγορούνται κατά περίπτωση για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη έναντι αμοιβής και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Σημειώνεται ότι θα υπάρξει αίτημα για διεξαγωγή της δίκης κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: ereportaz.gr