Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου αγνοούμενου

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό 31χρονου στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου αγνοούμενου

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό 31χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Τις έρευνες της ομάδας 25 ατόμων συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Τζόρνταν.

Την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι δήλωσε η οικογένειά του στην Ελληνική Αστυνομία προχθές το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγνοούμενος διαμένει στο εξωτερικό και είχε έρθει για τις διακοπές των γιορτών.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει οδικώς στην περιοχή κοντά στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της πόλης, που είναι αγροτικές, προκειμένου να κυνηγήσει. Μαζί του είχε και το κυνηγετικό του όπλο. Από εκείνη την ώρα δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή γύρω από τις Πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, όπου έδωσε για τελευταία φορά σήμα το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 50χρονος που τον είδε για τελευταία φορά και τον μετέφερε στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις έχει προσαχθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και εξετάζεται από τις αρχές.

Πηγή: ertnews.gr