Καλλιθέα: Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών (vid)

Δύο διαρρήκτες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να μπουν σε σπίτια και καταστήματα στην Καλλιθέα. Πρόσφατα είχαν πραγματοποιήσει κι άλλο χτύπημα στην περιοχή.

Καλλιθέα: Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών (vid)

Μια κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών σημειώθηκε χθες Τετάρτη 02/01, στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και Αθηνάς, όπου μάλιστα συμμετείχαν και πολίτες.

Ειδικότερα, δύο διαρρήκτες επιχείρησαν να παραβιάσουν σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Καλλιθέας ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από πολίτη ένοικο πολυκατοικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν τρία δίκυκλα της ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως φαίνεται μάλιστα από βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, πολίτες αλλά και αστυνομικοί καταδιώκουν τους δύο διαρρήκτες. Ένας από αυτούς μάλιστα είχε κρυφτεί και σε μία πιλοτή προκειμένου, να διαφύγει τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και οι δύο ληστές οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Μάλιστα, πρόσφατα είχαν πραγματοποιήσει κι άλλο χτύπημα στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ ο ένας από τους δύο έχει βαρύ ποινικό παρελθόν, καθώς έχει καταδικαστεί σε τουλάχιστον 13 χρόνια κάθειρξης για παρόμοιες υποθέσεις.

Πηγή: news247.gr