Βουλγαρία: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Τραυματίστηκαν 8 Έλληνες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ρουμανικό τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε σε αριστερή στροφή με το φορτηγό που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, στην περιοχή του Μπόροβο

Βουλγαρία: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Τραυματίστηκαν 8 Έλληνες

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός τουριστικού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν και Έλληνες και ενός τουρκικού φορτηγού σημειώθηκε την Τρίτη στη Βουλγαρία.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφια, το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Μπόροβο, στον δρόμο Ρούσε – Μπιάλα, κοντά στα σύνορα της Βουλγαρίας με τη Ρουμανία.

Oι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν στις 12:20 μ.μ προκειμένου να αποστείλουν αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές, καθώς και ομάδες διάσωσης, στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ρουμανικό τουριστικό λεωφορείο, με οδηγό έναν 36χρονο, συγκρούστηκε σε αριστερή στροφή με το φορτηγό που κινούνταν που οδηγούσε ένας 50χρονος Τούρκος.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ο οδηγός και επιβάτες του λεωφορείου, με τις Αρχές να διευκρινίζουν ότι πρόκειται για 10 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα σε νοσοκομείο στη Ρούσε, ενώ οι υπόλοιποι εξετάστηκαν στο σημείο του ατυχήματος.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων οκτώ Έλληνες και δύο Ρουμάνοι, ένας εκ των οποίων είναι ο οδηγός, δεν διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Συνολικά, έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες τραυματίστηκαν.