Βασίλης Καρράς: Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα – Αντίο με τραγούδια και χειροκρότημα

Εκατοντάδες θαυμαστές του Βασίλη Καρρά συρρέουν στο λαϊκό προσκύνημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, για να αποτίσουν φόρο τιμής. 

Βασίλης Καρράς: Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα – Αντίο με τραγούδια και χειροκρότημα

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί της Τρίτης (26/12) στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την Κυριακή (24/12).

Η σορός του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή εκτίθεται σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα, με θαυμαστές του από τον Βορρά μέχρι τον Νότο να συγκεντρώνονται από νωρίς στο προαύλιο, κρατώντας λευκά λουλούδια, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη.

Ήδη από τις 8:00 το πρωί, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό, σχηματίζοντας ουρές για το “τελευταίο αντίο” στον Βασίλη Καρρά. Το λαϊκό προσκύνημα ξεκίνησε στις 10:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15:00.

Όπως μεταδίδει το Thestival.gr, συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά έφτασε στον Ιερό Ναό, με τους θαυμαστές του να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, φωνάζοντας “Άξιος”, “Είσαι παντού” και “Αθάνατος Βασιλάρα.

Στην ουρά δεκάδων μέτρων που έχει σχηματιστεί στο προαύλιο της εκκλησίας, οι παρευρισκόμενοι ένωσαν τις φωνές τους και ερμήνευσαν διάφορα τραγούδια του, ενώ τα αυτοκίνητα που περνάνε έξω από τον Ιερό Ναό, έχουν στη διαπασών τη μουσική του.

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγο του, την κόρη του και τον αδερφό του να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

Σημειώνεται πως στον Ιερό Ναό έφτασαν θαυμαστές του από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

“Ήρθαμε από την Κρήτη για ταξίδι και μάθαμε την είδηση για τον χαμό του Καρρά. Τα τραγούδια του, όμως, δεν χάνονται, μας έχουν στιγματίσει όλους είτε σε πόνο, είτε σε χαρά” δήλωσε ένας εξ αυτών στο Thesstoday.gr, ενώ άλλος ανέφερε: “Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία. Τον Καρρά τον αγάπησα από τα 16 μου. Παίρνει μαζί του ένα κομμάτι της εφηβείας μου, θα μας λείψει”.

πηγή: News247 / Thestival.gr / Thesstoday.gr