Καλύβια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 16χρονο πατροκτόνο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 16χρονο, ο οποίος σκότωσε το βράδυ της Παρασκευής (22.12.23) τον πατέρα του, στην περιοχή των Καλυβίων.

Καλύβια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 16χρονο πατροκτόνο

Ο 16χρονος δράστης, που διώκεται για ανθρωποκτονία για το στυγερό έγκλημα στα Καλύβια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη (27.12.23).

Ο ανήλικος δράστης ομολογώντας το στυγερό έγκλημα με θύμα τον 71χρονο πατέρα του, δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές ότι η χρόνια κακοποίηση του ιδίου, της μητέρας του και του αδερφού από τον πατέρα τους, ήταν το κίνητρο που του όπλισε το χέρι.

Ο ίδιος είχε στήσει καρτέρι στον πατέρα του για να τον σκοτώσει.

Βγήκε να διασκεδάσει στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα του και τον αδερφό του και όταν επέστρεψε στο σπίτι του στα Καλύβια, περίμενε το 71χρονο θύμα με δύο μαχαίρια στα χέρια.

Ο ανήλικος χτύπησε τον πατέρα του με μανία, «καρφώνοντάς» του 20 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα, στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ο 71χρονος κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του παιδιού του και βουτηγμένος στο αίμα, άρχισε να κατεβαίνει, τρέχοντας στις σκάλες για να σωθεί. Όμως δεν τα κατάφερε και τελικά ξεψύχησε στην αυλή του σπιτιού του, όπου και εντοπίστηκε νεκρός.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο 16χρονος τηλεφώνησε σε φιλικό του πρόσωπο, καθώς και στη μητέρα του και στον αδερφό του, ενημερώνοντάς τους για την πράξη του. «Δεν άντεξα άλλο την κακοποίηση», φέρεται να είπε.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr