Δικηγόρος οικογένειας Κατσουρή: «Μόνο στον Ρέντη υπήρξε συνολική ευθύνη»

Την αποφυλάκιση όλων του κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Δικηγόρος οικογένειας Κατσουρή: «Μόνο στον Ρέντη υπήρξε συνολική ευθύνη»

Τη θέση του για την αποφυλάκιση και των 105 κατηγορούμενων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, εξέφρασε με επίσημη δήλωση ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Ο κ. Γεωργόπουλος εξέφρασε την απογοήτευση τη οικογένειας του άτυχου οπαδού, αφήνοντας αιχμές για τη στάση και τις κινήσεις της Πολιτείας σε συνάρτηση με τον τραυματισμό του αστυνομικού στο Ρέντη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων “ως δια μαγείας” μετά από τέσσερις μήνες χωρίς να έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο, ξαφνικά έπαψαν να είναι και αποφυλακίζονται.

Προφανώς, αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξοπλιστούν με πολεμοφόδια και να επιτεθούν με πρωτόγονη βιαιότητα σε όσους βρίσκονταν έξωθεν του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Φαίνεται πως στην περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια.

Μόνο στο Ρέντη υπήρξε».