Κίνηση στους δρόμους: Συμφόρηση σε Κηφισό και Αττική Οδό

Αυξημένη κίνηση σε Κηφισό και Αττική Οδό από την έξοδο των Χριστουγέννων

Κίνηση στους δρόμους: Συμφόρηση σε Κηφισό και Αττική Οδό

Αυξημένη είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της Παρασκευής (22/12), με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην κάθοδο του Κηφισού και στην Αττική Οδό, γεγονός που πέρα από τα συνηθισμένα προβλήματα συνδέεται σε μεγάλο βαθμό και με την έξοδο για τα Χριστούγεννα.

Ειδικότερα, τεράστιο είναι το μποτιλιάρισμα στην κάθοδο του Κηφισού από την Κηφισιά έως τη Λεωφόρο Αθηνών και στην άνοδο από το Μοσχάτο έως την Ιερά Οδό.

Προβλήματα εντοπίζονται επίσης στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι, στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Λ. Συγγρού, όπως και στην άνοδο της Λ. Αλεξάνδρας, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη και στην παραλιακή από το Ελληνικό προς τον Πειραιά.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται και η Αττική Οδός με προβλήματα στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών παρουσιάζονται από κόμβο Κάντζας έως κόμβο Μεταμόρφωσης και έως 30 λεπτά στην Περιφερειακή Υμηττού από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, περίπου 15- 20 λεπτά από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Πηγή: cnn.gr