Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Τούμπα

Ένας 16χρονος συνελήφθη για την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε προσαχθεί το Σάββατο από την ΕΛ.ΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Τούμπα

Σε σύλληψη μετατράπηκε μία από τις 17 προσαγωγές, στις οποίες προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, το βράδυ του Σαββάτου (16/12), για την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε στη Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το GRTimes, συνελήφθη ένας 16χρονος για απλή σωματική βλάβη, ενώ οι υπόλοιποι 16 αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο ανήλικος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό χτες, Σάββατο (16/12), δύο ομάδες τουλάχιστον 40 ατόμων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, με κουκούλες και κράνη, ρόπαλα, ξύλα και άλλα αντικείμενα συνεπλάκησαν σε δρόμο κοντά στην οδό Κλεάνθους, στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για άγρια συμπλοκή, ενώ και οι εικόνες από το σημείο μαρτυρούν τη σφοδρότητα του επεισοδίου, καθώς έσπασαν τζαμαρίες σε παρακείμενο κατάστημα που τελούσε υπό ανακαίνιση. Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός με δυνάμεις να αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Κλεάνθους και της Παπάφη και να προχωρούν σε προσαγωγές τουλάχιστον 17 ατόμων.

πηγή: News247 / GRTimes