Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι εξαμελούς οικογένειας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Βάρη όταν ανεμοστρόβιλος διέλυσε τη σκεπή ενός σπιτιού εξαμελούς οικογένειας, καθιστώντας το μη κατοικήσιμο.

Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι εξαμελούς οικογένειας

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από χθες, Σάββατο (16/12) στην Αττική προκάλεσαν αρκετά προβλήματα και τεράστιες ζημιές, όπως στην περίπτωση μίας οικογένειας στη Βάρη, που είδαν το σπίτι τους να ισοπεδώνεται από ανεμοστρόβιλο.

Ο ανεμοστρόβιλος που σημειώθηκε στην περιοχή ξήλωσε όλη τη σκεπή της κατοικίας, η οποία πλέον δεν είναι κατοικήσιμη, με τις εικόνες να μαρτυρούν το μέγεθος της ζημιάς.

Βάρη: “Είδα ξαφνικά τον ουρανό και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου”

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Γιώργος Λιόσης μιλώντας στον ΑΝΤ1 μέσα από τα χαλάσματα, που μέχρι πρότινος ήταν το σπίτι του, περιέγραψε όσα βίωσε όταν ο ανεμοστρόβιλος έπληξε την κατοικία του. Μάλιστα, τμήμα της σκεπής του σπιτιού βρέθηκε πάνω σε καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και από την πτώση της σκεπής τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένα από τα μέλη της οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο θερμοσίφωνας του σπιτιού, που παρασύρθηκε από τους ανέμους, δεν έχει εντοπιστεί.

“Ακούσαμε τη δυνατή βροχή και ξαφνικά ήρθε ο ανεμοστρόβιλος και μας πήρε τη σκεπή. Ένα βουητό απίστευτο, σαν σεισμός. Εγώ σηκώθηκα επάνω και είδα ξαφνικά τον ουρανό και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τη σκεπή την πέταξε στον δρόμο, ο τοίχος έπεσε και λύγισε τη λαμαρίνα”, είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

πηγή: News247