Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι – Σκληρές εικόνες

Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας από το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι – Σκληρές εικόνες

Την ώρα που συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι και οι Αρχές αναλύουν το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν συλλέξει, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σοκ.

Το βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στα social media δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή που ο δράστης σηκώνει το όπλο του και πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι και τον θώρακα τους τρεις, νεαρούς Κρητικούς, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται επίσης και ο διαπληκτισμός των εμπλεκομένων που προηγήθηκε του αιματηρού περιστατικού, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι τρεις νεαροί.

Προσοχή – Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες

Αναφορικά με την υγεία των τριών νεαρών φίλων από την Κρήτη, που έπεσαν θύματά τους, ειδικά ο ένας παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά και άλλοι δύο έχουν βαριά τραύματα.

Το χρονικό

Η παρέα των 7 νεαρών που βρισκόταν από την Κρήτη στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους, μετά την νυχτερινή τους έξοδο σε κλαμπ, βρίσκονταν σε μία πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου στο Γκάζι για φαγητό.

Τότε, φαίνεται πως πέρασε το σκούρο τζιπ με τους δύο επιβαίνοντες, κάτι να ειπώθηκε από έναν από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σταματήσει το τζιπ να κατέβουν οι δύο άγνωστοι δράστες και να ακολουθήσει διαπληκτισμός, ενώ κατά την διάρκεια του σύντομου τσακωμού, ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

Στο σημείο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες που θα αποσταλούν για βαλλιστική ανάλυση, ενώ πεποίθηση των Αρχών είναι πως οι νεαροί βρέθηκαν στο λάθος σημείο αντιμέτωποι με τους λάθος ανθρώπους, αφού πιθανόν πρόκειται για μπράβους που λυμαίνονται καταστήματα στην περιοχή, και γι’ αυτόν τον λόγο τις έρευνες τις έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών.

Υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις για την προέλευσή τους λόγω των συμμοριών που δρουν στο Γκάζι ωστόσο στα ίχνη τους οι Αρχές αναμένεται να φτάσουν από την συλλογή των στοιχείων και των καταθέσεων που λαμβάνουν.