Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς στη Λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδος

Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική την Πέμπτη (14/12). Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς στη Λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδος

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στη Λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδος στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με μεγάλη σφοδρότητα, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, στη Λεωφόρο Σπάτων–Αρτέμιδος κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου στα Σπάτα.

Το ένα όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες από τον διασώστη και δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Λάμπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλλον στο ένα όχημα έσκασε το ελαστικό εν κινήσει, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και, έτσι, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν τα δύο οχήματα να μετατραπούν σε άμορφες μάζες σιδερικών και δύο άτομα να βρουν το θάνατο: ένας νεαρός άνδρας περίπου 25 ετών και μία γυναίκα περίπου 52 ετών.

Όπως μεταδίδει το irafina.gr, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά. Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητα τους για να σβήσουν την φωτιά και να βοηθήσουν τα άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ η Τροχαία προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

irafina.gr
irafina.gr
irafina.gr

Πηγή: News247