Ανδρουλάκης για Ρέντη: «Ο πρωθυπουργός να πάρει επιτέλους αποφάσεις»

Στα επεισόδια που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στον Ρέντη αναφέρθηκε κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ανδρουλάκης για Ρέντη: «Ο πρωθυπουργός να πάρει επιτέλους αποφάσεις»

Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλίας είχε το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στα επεισόδια στον Ρέντη, καλώντας τον πρωθυπουργό να πάρει αυστηρά μέτρα: “Θα μου επιτρέψετε, πριν πω μερικά λόγια για το οδοιπορικό μας στη Θεσσαλία, να αναφερθώ στη νέα τραγωδία, που είχαμε, με τον τραυματισμένο νεαρό αστυνομικό και τα περιστατικά βίας, τα οποία δυστυχώς δεν συμβαίνουν πρώτη φορά στη χώρα μας.

Μετά τη δολοφονία του Άλκη, τη δολοφονία του Μιχάλη, ακούσαμε λόγια περί αυστηροποίησης των ποινών, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες μεγάλων ποδοσφαιρικών σωματείων, αλλά τα πράγματα συνεχίζουν να είναι τραγικά.

Περιμένω από τον Πρωθυπουργό να πάρει επιτέλους τις αποφάσεις που έλαβαν και άλλα ευρωπαϊκά κράτη και αντιμετώπισαν την οπαδική βία, η οποία δυστυχώς απαξιώνει τον αθλητισμό”.

πηγή: News247