Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τον 31χρονο αστυνομικό, καλεί η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά

Η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά τη Δευτέρα υπέρ του τραυματία συναδέλφου τους στα επεισόδια του Ρέντη, ζητώντας τη λήψη μέτρων για τον σεβασμό του επαγγέλματος τους και της προσωπικότητας τους.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τον 31χρονο αστυνομικό, καλεί η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά

Δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια οι αστυνομικοί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου τους στα επεισόδια πέριξ του κλειστού στο Pέντη.

Η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς τιμήν του 31χρονου αστυνομικού, που χτυπήθηκε, την περασμένη Πέμπτη (7/12), από ναυτική φωτοβολίδα και δίνει μάχη για τη ζωή του διοργανώνουν οι συνάδελφοί του.

Συγκεκριμένα η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά καλεί σε διαμαρτυρία έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά τη Δευτέρα (11/12) στις 14:00.

Οι αστυνομικοί ζητούν λήψη μέτρων θωράκισής τους και σεβασμό στο λειτούργημα και στον άνθρωπο αστυνομικό.

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στην ομόθυμη καταδίκη της βίας και στην απαίτηση για άμεση λήψη μέτρων θωράκισης της Ελληνικής Αστυνομίας, συνυπογράφει το κάλεσμα της Ομοσπονδίας για καθολική εκδήλωση διαμαρτυρίας όλων των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων έξω από τις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, σε όλη τη χώρα».

Ακόμα αναφέρει ότι «Σε τέτοιες δύσκολες ώρες για τον 31χρονο συνάδελφό μας, που δίνει τη δική του μάχη στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας, σας καλούμε όλες και όλους, να μην τον αφήσουμε μόνο του».

«ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ, Να απαιτήσουμε όλοι μαζί σεβασμό στο λειτούργημα και στον άνθρωπο αστυνομικό. Να διεκδικήσουμε όχι υποσχέσεις, αλλά πράξεις», καταλήγει η ανακοίνωση.