Κασσελάκης για Ρέντη: Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση έχει υποσταλεί εδώ και καιρό

Με κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση η τοποθέτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη για τα επεισόδια στον Ρέντη.

Κασσελάκης για Ρέντη: Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση έχει υποσταλεί εδώ και καιρό

«Όταν η γηπεδική βία φτάνει μέχρι έναν αγώνα βόλεϊ, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις», δηλώνει στην τοποθέτησή του ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης (07/12) στον Ρέντη, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, αναφέρει μεταξύ άλλων πως ένας νέος άνθρωπος χαροπαλεύει μετά από την επίθεση που δέχθηκε από ναυτική φωτοβολίδα, ενώ την ίδια στιγμή «φίλαθλοι που πάνε να παρακολουθήσουν ένα άθλημα φοβούνται για τη ζωή τους».

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε έχει υποσταλεί εδώ και καιρό, σχολιάζοντας πως «εφόσον δεν μπορούν να την υψώσουν εκείνοι, θα το κάνουμε εμείς με αίσθημα ευθύνης για όλους τους πολίτες. Είναι θέμα ζωής – είναι και θέμα πολιτισμού».