Χειρουργείται ξανά ο αστυνομικός - Ανάμεσα στους προσαχθέντες ο δράστης

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Χειρουργείται ξανά ο αστυνομικός - Ανάμεσα στους προσαχθέντες ο δράστης

Κάποια στιγμή, ομάδα περίπου 150 ατόμων εξήλθαν του γηπέδου με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών με πέτρες, βόμβες μολότοφ και ναυτικές φωτοβολίδες, εκ των οποίων μία καρφώθηκε στο πόδι του άτυχου αστυνομικού, με αποτέλεσμα να κοπεί η μηριαία αρτηρία του και να υποστεί ένα τεράστιο τραύμα αφού η φωτοβολίδα καιγόταν για ώρα στο πόδι του.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παρότι δεν εφημέρευε, καθώς είχε ήδη χάσει στις αισθήσεις του και δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και συνολικά της νοσηλείας του υπέστη τρεις ανακοπές και επανήλθε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών.

Αυτή την ώρα ο 31χρονος –που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου– έχει μπει ξανά στο χειρουργείο ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Οι χούλιγκαν επέστρεψαν πίσω στο γήπεδο και οι αστυνομικοί το σφράγισαν και αφού διακόπηκε ο αγώνας, επέτρεψαν να αποχωρήσουν μόνο γυναίκες, παιδιά και οικογένειες και από τις κερκίδες που είχε στοχοποιηθεί δεν επετράπη να φύγει κανείς και προσήχθησαν όλοι.

Οι 424 προσαχθέντες μεταφέρθηκαν, λόγω του μεγάλου αριθμού τους, για προσωρινή κράτηση στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη και εξετάζονται ένας-ένας για να βρεθεί ο δράστης, καθώς υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα ότι ανάμεσά τους βρίσκεται ο υπεύθυνος της απόπειρας δολοφονίας του αστυνομικού. Ο 31χρονος αστυνομικός είναι παντρεμένος χωρίς παιδί.

Πηγή: News247