Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του - Συγκέντρωση στα Προπύλαια

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στα Προπύλαια.

Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του - Συγκέντρωση στα Προπύλαια

Λουλούδια, σημειώματα και κεράκια στο σημείο όπου σκοτώθηκε εν ψυχρώ ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος το 2008 άφησαν πολίτες και φορείς το απόγευμα της Τετάρτης (6/12). Εκδηλώσεις μνήμης που σκοπό έχουν να διατηρήσουν στη συλλογική συνείδηση την αναίτια και άδικη δολοφονία του 15χρονου τότε παιδιού.

Στο μνημείο που στήθηκε επί της Μεσολογγίου βρέθηκαν ακόμη και μικρά παιδιά με τους γονείς τους.

Στο μεταξύ, ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου στα Προπύλαια για την πορεία προς τη Βουλή με συλλογικότητες να έχουν στήσει στον δρόμο τα πανό τους, ενώ έχει κλείσει η Πανεπιστημίου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (6/12) ολοκληρώθηκε η πορεία που πραγματοποίησαν μαθητές και φοιτητές.

Με δεδομένο ότι οι πορείες θα καταλήξουν στα Εξάρχεια μετά τις 19:00, αναμένονται να γίνουν παρεμβάσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων και σε δρόμους όπως η Ακαδημίας, η Ιπποκράτους, η Χαριλάου Τρικούπη, η Σόλωνος και τα στενά γύρω από την πλατεία Εξαρχείων.

Ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» είναι κλειστός από 9 το πρωί ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 18:00 έως ότου κριθεί ότι είναι δυνατή η επαναλειτουργία του.

Πηγή: cnn.gr