Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 26χρονη που κατηγορείται για αρπαγή

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2023, ζήτησε και πήρε σήμερα η 26χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση αρπαγής.

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 26χρονη που κατηγορείται για αρπαγή

Η νεαρή γυναίκα που σήμερα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της και η οποία πριν από έναν χρόνο είχε καταγγείλει βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου, φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση αρπαγής.

Η 26χρονη γυναίκα σύμφωνα με το thestival, κατέστη κατηγορούμενη -μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται ο τότε εργοδότης της- έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι.

Συνήγορος Γεωργίας Μπίκα: Βρέθηκε σε λάθος τόπο, σε λάθος ώρα

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος της Δημήτρης Ραπτόπουλος, ανέφερε ότι η εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Βρέθηκε σε λάθος τόπο, σε λάθος ώρα. Και να ήθελε να συνεργήσει στην αρπαγή δεν θα μπορούσε να συνδράμει. Πεποίθησή της είναι δεν θα φτάσει καν η υπόθεση στο ακρωτήριο».

Η Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022 -υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο-, κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε αρπαγή.

Πηγή: cnn.gr