Απανωτές σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών από άγνωστο στα Εξάρχεια

Η Αστυνομία αναζητά τον δράστη σεξουαλικών επιθέσεων στα Εξάρχεια, εξετάζοντας βιντεοληπτικά υλικά για την ταυτοποίησή του, καθώς τα θύματα δεν τον αναγνώρισαν από φωτογραφίες σεσημασμένων.

Απανωτές σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών από άγνωστο στα Εξάρχεια

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην περιοχή των Εξαρχείων από τη δράση ενός άγνωστου άντρα, ο οποίος επιτίθεται τυχαία σε κοπέλες στον δρόμο και επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, στην οδό Βαλτετσίου και μάλιστα σε βάρος ανήλικης, όπου ο δράστης επιτέθηκε σε ένα 13χρονο κορίτσι, το άρπαξε από τη μέση και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Το παιδί φώναξε και αντιστάθηκε σθεναρά και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή.

Χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, πρωινές ώρες σημειώθηκαν δύο απανωτές επιθέσεις στην ίδια περιοχή και με διαφορά μόλις 10 λεπτών, κάτι που αποδεικνύει και την ψυχική κατάσταση του δράστη, αφού όλα αυτά συνέβησαν σε δρόμους και σε ώρες που διέρχεται κόσμος.

Ένα τέταρτο μετά τις 7 το πρωί επιτέθηκε σε μία 29χρονη επί της οδού Μπενάκη, την όποια έσπρωξε και έριξε στον δρόμο και έπεσε από πάνω της, τελώντας ασελγείς πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε εξαιτίας της αντίδρασης του θύματος. Από τις φωνές τις κοπέλας και την σθεναρή της αντίσταση άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος και ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή.

Μόλις 10 λεπτά μετά, λίγο πιο μακριά, επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, επιτέθηκε σε μία 27χρονη, της έπιασε τα χέρια και της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Το θύμα αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να του ξεφύγει και πάλι ο δράστης φοβήθηκε την αντίδραση των διερχομένων πολιτών και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τον δράστη, ο οποίος πιστεύουν πως είναι διαταραγμένος ψυχολογικά και εξετάζουν βιντεοληπτικά υλικά για την ταυτοποίησή του, καθώς τα θύματα δεν τον αναγνώρισαν από φωτογραφίες σεσημασμένων που τους επέδειξαν.