ΣΥΡΙΖΑ: Προς αποχώρηση από το κόμμα η ομάδα Αχτσιόγλου - Αποχώρησε η Νεολαία Θεσσαλονίκης

«Πιο εύκολο να ανέβουμε ένα βουνό παρά να παλέψουμε αυτόν τον βούρκο», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

ΣΥΡΙΖΑ: Προς αποχώρηση από το κόμμα η ομάδα Αχτσιόγλου - Αποχώρησε η Νεολαία Θεσσαλονίκης

Σε τεντωμένο σκοινί είναι οι ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ενώ συνεχίζεται η συνεδρίαση της ομάδας «6+6», με το κλίμα να είναι βαρύ, δεδομένης κιόλας και της συνεχούς πτώσης του κόμματος στις δημοσκοπήσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα στην εισήγησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκ των βασικών υποστηρικτών της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του κόμματος, τόνισε πως «οι τελευταίες επιθέσεις σιγά – σιγά φτιάχνουν ένα κλίμα που μοιάζει με βούρκο».

Η πανελλαδική τηλεδιάσκεψη συνεχίζεται σε πολύ φορτισμένο κλίμα με τη συμμετοχή εκατοντάδων στελεχών σε μια εξαντλητική συζήτηση. Σύμφωνα πάντως με την ΕΡΤ, οι αριθμοί των μελών, τα οποία υποστηρίζουν την παραμονή ή αποχώρηση μοιάζουν μοιρασμένοι.

Στην πολύωρη διαδικασία θα αποτυπωθούν κατευθύνσεις ως προς τις προθέσεις που έχει η ομάδα που κινείται γύρω από την κ. Αχτσιόγλου, ωστόσο, δεν θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Εν τω μεταξύ αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Νεολαίας της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη συντεταγμένη αποχώρηση οργάνωσης νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα.

Πηγή: naftemporiki.gr