Κερατσίνι: Φρίκη από τα βασανιστήρια του 42χρονου - Χιλιάδες έβλεπαν live την κακοποίηση ατόμων ΑμεΑ

Aποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως 42χρονος στο Κερατσίνι, μέσω καναλιού του στο Youtube, μετέδιδε live βασανισμούς και ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ατόμων με νοητική υστέρηση.

Κερατσίνι: Φρίκη από τα βασανιστήρια του 42χρονου - Χιλιάδες έβλεπαν live την κακοποίηση ατόμων ΑμεΑ

Ο 42χρονος που συνελήφθη επ' αυτοφόρω από στελέχη του τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο άνδρας που οδηγείται σήμερα στον ανακριτή, είχε δημιουργήσει λογαριασμό στο Youtube και προέβαινε σε live μετάδοση της κακοποιητικής του συμπεριφοράς σε βάρος δύο νεαρών ατόμων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους.

Φρίκη προκαλούν τα βασανιστήρια - Πάνω από 22.000 άτομα πλήρωναν για να δουν live

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η πράξη του γινόταν κατ’ εξακολούθηση, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, o 42χρονος είχε πάνω από 22.000 ακολούθους, που πλήρωναν για να βλέπουν τα βίντεο.

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του κατηγορούμενου, φαίνεται ένας φίλος του 42χρονου να αγκαλιάζει την 21χρονη με νοητική υστέρηση. Τη θωπεύει, σε ζωντανή μετάδοση στο Youtube με χιλιάδες χρήστες να παρακολουθούν.

Mάλιστα, σε αυτά τα στιγμιότυπα, χρήστης της πλατφόρμας ζητά να χτυπηθεί ο δεύτερος ΑμεΑ με taser για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Αμέσως, η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα με τον νεαρό να προσπαθεί να ξεφύγει από την ηλεκτρική εκκένωση.

Παράλληλα, οργή προκαλούν και οι εικόνες με τον κατηγορούμενο να κουρεύει σε ζωντανή μετάδοση την 21χρονη επειδή έτσι ζήτησαν οι εγγεγραμμένοι στο κανάλι του προσφέροντας αμοιβή. Μάλιστα, φίλη του 42χρονου δεν διστάζει να της ξυρίσει τα φρύδια με ξυράφι.

Πηγή: cnn.gr