ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο. Την Τετάρτη με αιχμές περί «ΣΥΡΙΖΑ που δεν υπάρχει πια» έφτασε η ανακοίνωση του Γιώργου Σταθάκη, για την αποχώρησή του από το κόμμα, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Να πέσουν οι τόνοι και να επικρατήσει πνεύμα σύνθεσης και ενότητας ζητά με επιστολή του ο Γιάννης Δραγασάκης.

Εν τω μεταξύ, εκτός ημερήσιας διάταξης φαίνεται ότι θα μείνει το επίμαχο θέμα των διαγραφών συνεδρίαση της Κ.Ε. το ερχόμενο σαββατοκύριακο, με την αιτιολογία ότι εισηγήσεις προς της Κ.Ε. των τριμελών επιτροπών που έχουν αναλάβει το θέμα των τεσσάρων υπό διαγραφή στελεχών δεν θα έχουν ολοκληρωθεί.

Επίσης, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου όπου όπως όλα δείχνουν βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Την ίδια ώρα, την παραπομπή της Έλενας Ακρίτα, του Ευάγγελου Αποστολάκη και της Νίνας Κασιμάτη στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητά η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε νωρίτερα τη βουλευτή Επικρατείας, Έλενα Ακρίτα στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Παράλληλα, ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρση των παραπομπών για διαγραφή των τεσσάρων στελεχών του κόμματος.

Πηγή: ertnews.gr