Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, οι 1.034 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» των βουλευτών.

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, οι 1.034 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, υπεύθυνων οικονομικών των κομμάτων, δημάρχων και περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021).

Οι δηλώσεις αναρτήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί και στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων (https://epitropielegxou.parliament.gr/) ανέλεγκτες από την Επιτροπή, όπως τις έχουν καταθέσει οι υπόχρεοι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών αρχηγών:

Δείτε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δείτε το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Δείτε το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη

Δείτε το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα

Δείτε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου

Δείτε το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη

Ως είθισται κάθε χρόνο, η Βουλή ανακοίνωσε την προηγούμενη Πέμπτη ότι σήμερα θα δημοσιεύσει τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Από την Επιτροπή Ελέγχου του άρθρου 25 του Ν.5026/2023 ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στους Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες, ανέλεγκτες όπως κατατέθηκαν, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπεύθυνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021).

Οι εν λόγω δηλώσεις θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων, την ίδια ημέρα και ώρα 10.30 π.μ. Το πλήθος των σχετικών δηλώσεων είναι συνολικά 1.034».

Πηγή: in.gr