Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Αναχωρούν ταυτόχρονα οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!

Σοβαρός κίνδυνος έντασης μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ελλοχεύει για την Τετάρτη (8/11) σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα μέρη της Αττικής, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Αναχωρούν ταυτόχρονα οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!

Και αυτό γιατί οι φίλοι των δύο… αιωνίων θα αναχωρούν μαζί για τις πόλεις που οι ομάδες τους θα αγωνιστούν την Πέμπτη για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Αυτοί του Παναθηναϊκού θα ταξιδεύουν για το Παρίσι μέσω του οποίου θα μεταβούν στο Ρεν και αυτοί του Ολυμπιακού για το Λονδίνο και την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, από τη στιγμή που μιλάμε για δύο από τις πιο τουριστικές ευρωπαϊκές πόλεις, οι πτήσεις είναι αρκετές σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα οι μεμονωμένοι φίλαθλοι των δύο ομάδων να είχαν μπόλικες επιλογές όταν έκλειναν τα εισιτήρια. Κάτι που σημαίνει ό,τι ο κίνδυνος έντασης δεν περιορίζεται σε ένα 2ωρο ή 3ωρο, αλλά απλώνεται σχεδόν σε όλη την Τετάρτη.

Για τα δύο αυτά παιχνίδια, το «τριφύλλι» έχει εξασφαλίσει περίπου 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του, ενώ οι Πειραιώτες περίπου 1.300 για τους δικούς τους. Εκτός όμως από αυτά, αρκετοί έχουν βρει τα… μαγικά χαρτάκια μέσω της Γαλλικής και της Αγγλικής ομάδας.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σχεδόν κοινές θα είναι και οι αναχωρήσεις των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός πετάει στις 10:00 το πρωί και λίγα λεπτά αργότερα, ακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι την ίδια μέρα σε διαφορετικό χώρο του αεροδρομίου αναμένεται να φτάσουν και αρκετοί οπαδοί της Μαρσέιγ.

Πηγή: lawandorder.gr