Προφυλακιστέοι οι εννέα οπαδοί του Άρη για τη συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια οι εννέα οπαδοί του Άρη που είχαν συλληφθεί για την συμπλοκή με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. 

Προφυλακιστέοι οι εννέα οπαδοί του Άρη για τη συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια οι εννέα οπαδοί του Άρη που είχαν συλληφθεί για την συμπλοκή με οπαδούς του ΠΑΟΚ, στην περιοχή της Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι εννέα αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Την περασμένη Δευτέρα η Εισαγγελέας άσκησε στους εννέα οπαδούς του Άρη κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, καθώς -μεταξύ αυτών- φέρεται να βρίσκονται τα άτομα που προκάλεσαν τη σωματική βλάβη στους δυο νεαρούς που νοσηλεύονται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι αφέθηκαν την περασμένη Τρίτη με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν συλληφθεί. Στους τρεις επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέλευσης σε αγώνες του ΠΑΟΚ, σε όλα τα αθλήματα, αλλά και απαγόρευσης προσέλευσης σε αθλητικές εγκαταστάσεις δύο ώρες πριν και δύο ώρες μετά από τη διεξαγωγή αγώνων.
Για την άγρια συμπλοκή είχαν συλληφθεί συνολικά 15 άτομα. Ένας ανήλικος αναμένεται να κληθεί να απολογηθεί το επόμενο διάστημα.

ΠΗΓΗ: Thestival.gr